Sobre nosaltres

Esconxuro Tasca Galega

A Esconxuro Tasca Galega, com bé diu el nom, som una tasca! No som ni una marisqueria, ni un bar, ni un restaurant: una tasca!

Una vegada això ha quedat clar, heu de saber que obrim tots els des de l’any, fins i tot els festius! Quan entreu, us saludarem i buscarem una taula per a vosaltres.

Quan compartim un àpat amb els clients heu de saber que darrere de les nostres creacions hi ha esforç, constància, dedicació i afecte. Volem que cada mos sigui una satisfacció. Ens acompanyes?

A punt per a ser degustades, us presentarem les tapes de temporada i els vins rotatius i, si no us voleu entaular, sempre teniu l’opció de seure a la barra. Què pots menjar? Doncs una mica de Galícia! Carn, peix, marisc…i molt més!

Tots els migdies oferim plats combinats, pensats com una ració més gran i amb guarnicions especials. A la nit, apareix la reina…les tapes!

El nostre Equip

Anna

Cuinera i Encarregada

Com a cuinera professional principalment la tasca i els seus clients s’han convertit en el meu mode de vida. La tasca es sinònim de producte fresc ben elaborat i de qualitat;  ofereix un ambient únic i acollidor a la vegada que modern i amb aquell toc rústic que tan agrada al nostre públic. La tasca  ens ofereix un servei atent, personalitzat i adequat tant a grans com petits.

Benvinguts a l’Esconxuro! La tasca galega.

Atentament Anna

Joan

Encarregat de Sala

La Tasca Galega Esconxuro és un local petit però molt acollidor situat al centre de Girona on es poden fer un àpats deliciosos basats en productes frescs i de temporada de proximitat i sobretot també com és obvi pel seu nom de productes gallecs de primera qualitat.

El fet de ser petit afavoreix que el tracte sigui més pròxim i càlid i que gaudeixes d’un ambient afable i acollidor. Gastronòmicament fa una aposta clara pel producte de primera qualitat tractat amb cura i de forma purista a la vegada que intenta treballar els productes només en la seva temporada idònia. En resum és un local on pots gaudir d’una fusió galaico-catalana de productes de primera qualitat en una ambient molt acollidor i agradable destinat als entusiastes de la més alta cuina i del més bona ambient que pots trobar per les rodalies.
Us convidem a a caure al nostre “conxuro” a tots els qui estigueu disposats a gaudir amb tots els sentits d’aquesta proposta tan sincera a la vegada que valenta!
Moltes gràcies!

Meri

Ajudant de Cuina

A la tasca Galega Escorxuro, cada dia és una aventura on podeu tastar nous sabors amb els nostres plats, que sempre son elaborats amb aliments de proximitat i de temporada.
Les receptes seran la picó del vostre paladar; Sempre tindreu la carta plena d’opcions per escollir. El peix fresc amb un bon acompanyament i si no en teniu prou,una amplitud de mol·luscs i crustacis.
L’ambient és agradable i un servei de qualitat per atendre de la millor manera els nostres clients.
Encara no ens coneixes? No deixis que t’ho expliquin VINE!

Anna

Cambrera

Os invito a entrar a nuestra pequeña y acogedora Tasca Gallega un local distinto en el centro de gerona con ambiente divertido y acogedor formado por nuestro equipo que os invita a tener una experiencia inolvidable en la cual os ofrece un trato familiar dedicado y personalizado, un viaje gastronómico en el cual probareis platos elaborados con productos gallegos y de Km 0 , productos frescos y cuidados al detalle, platos que gustan a los grandes y a los pequeños. Y si queréis tener una cena diferente y mágica os invito a venir las noches de luna llena…

Os esperamos.

Empresa col·laboradora en la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual